Personal training is nieuwe levensstijl.


Bewegen en een gezonde lifestyle zijn twee verschillende dingen. Voor een structureel gezond en fit leven, moet een levensstijl gecreëerd worden die gemakkelijk vol te houden is en waar je je goed bij voelt. Sport, gezonde voeding en de juiste Personal Trainer die jou begeleidt zijn essentieel voor blijvend resultaat. Als gediplomeerde Personal Trainer bied ik persoonlijke begeleiding bij het behalen van jouw doel! 

Personal training.


Als Personal Trainer kijk ik naar jou persoonlijke doelen en wensen. Waar sta je nu, wat zijn jouw doelen en welk eindresultaat heb je voor ogen? Een proces waarin je van begin tot eind volledig wordt begeleid. 

 

Doel bepalen.

Het stellen van de juiste doelen is zeer belangrijk voor de uitvoering van effectieve trainingen. Om een goede en persoonlijke trainingsopbouw na te streven, is het van belang om de juiste doelen in het vizier te krijgen. Een juist geformuleerde doelstelling werkt extra motiverend in het proces naar het eindresultaat. Het formuleren van jouw doelstelling en het tijdelijk aanscherpen van jouw doel, komen zowel voor als tijdens de trainingen aan bod. Daarbij gaat het niet alleen om fysieke doelstellingen, maar ook mentale doelstellingen spelen een rol. Immers bepaalt je mentale gezondheid ook je lichamelijke gezondheid. Obstakels en negativiteit zijn sterke mentale factoren die jouw eindresultaat in de weg kunnen staan. Naast fysieke doelstellingen die jouw fysieke grenzen verleggen kunnen we via mentale doelstellingen ook je mentale grenzen verleggen. Positiviteit, motivatie en overtuigingskracht zijn als sterke mentale factor daar een goed voorbeeld van. Maar ook simpel lekker in je vel zitten kan als mentaal aspect jouw fysieke doelstelling ondersteunen en dat is nou net waar ik met mijn trainingen naar streef!

 

Motivatie door educatie.

Begeleiding naar jouw doel

De begeleiding naar het behalen van zowel jouw fysieke als mentale doelstelling staat in onze samenwerking centraal. Personal training is echter niet alleen begeleiden. Ook je klanten opleiden in het proces naar een fysiek gezonde en fitte levensstijl is een essentieel onderdeel van Personal Training.

 

Hoe creëer je een goede balans in voeding, beweging, inspanning en ontspanning? Wat zorgt ervoor dat je in balans blijft en hoe kun je jouw nieuwe levensstijl zelfstandig volhouden? Kennisoverdracht speelt daarin een essentiële rol. Tijdens de trainingen breng ik je de belangrijkste principes van voeding, inspanning en ontspanning bij, omdat ik het belangrijk vind dat je begrijpt waarom we dit doen. Deze kennis kun je vervolgens altijd op jezelf toepassen. Je investeert dus in jezelf voor een blijvend resultaat! 

 

Trainingen.

Een personal training is uitsluitend één-op-één en volledig afgestemd op jouw persoonlijke wensen. Tijdens de training gaat alle aandacht naar het behalen van zowel jouw fysieke als mentale doel. Een personal training is opgebouwd uit een stukje kennisoverdracht, fysieke training en coaching. Meetmomenten, sporttesten, advies en evaluaties komen daar ook bij kijken. Elke les is anders en heeft een eigen focus. Daarbij wordt variërend gebruik gemaakt van zowel materialen als lichaamsgewicht en kan er binnen als buiten getraind worden. 

 

Als Personal Trainer streef ik naar 100% inzet tijdens een training. Motivatie is daarbij een sterke uitdagende factor! Wie resultaat wilt behalen, zal ervoor moeten werken. En ik help daar graag bij. 

 

 

"Don't make EXCUSES, make RESULTS"

Fit Coach.


Als Fit Coach kijk ik naast de training ook naar persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden in het dagelijkse leven. Met advies op het gebied van voeding en beweging zorg ik ervoor dat jij actiever en fitter in het leven staat en je doelen kan bereiken en behouden vanuit eigen kracht. Zelfkennis en de juiste motivatie zijn de aspecten waar ik als Fit Coach mee werk.

 

Als Fit Coach streef ik er altijd naar om er te zijn wanneer jij dat nodig hebt! 

 

Let's go.


Een Personal Trainer inschakelen is investeren in jezelf! Blijf niet wachten en ga er een keer voor de volle 100% voor. Daag jezelf uit en zet de stap naar een fitter en gezonder leven! Via de contactpagina kun je een vrijblijvend kennismakingsgesprek aanvragen om jouw doelen en persoonlijke wensen te bespreken. Maak kennis met mijn ruimte bij Base2 en ik zal je alles uitleggen over hoe Personal Training in zijn werk gaat en wat ik jou kan bieden.

 

Personal Training kun je voor 6 maanden afnemen en is inclusief voedings- en trainingsschema. Deze periode is nodig om met 100% commitment jouw doel te behalen en een omschakeling in levensstijl te creëren. Het is immers belangrijk om jouw resultaat ook voor langer termijn vast te houden en terugval te verkleinen. De lessen, dagen en tijdstippen voor trainingen kunnen naar wens en in overleg ingevuld worden. Tijdens deze 6 maanden ben ik als trainer ook 100% gericht op jou en jouw resultaat. Coaching is daarom ook altijd buiten de training om mogelijk. Dat is mijn commitment naar jou, 24/7.

"Investeer in jezelf!"