Personal Trainer in Amersfoort

Starten met een sportdoel of de energie vinden om een extra stap te nemen om verder te komen is niet makkelijk. Een Personal Trainer kan jou daarbij helpen. Samen kunnen wij ervoor zorgen dat jij de energie en motivatie vindt om alles uit jezelf te halen. Als Personal Trainer & Fit Coach geef ik jou persoonlijk advies en begeleiding die volledig op jou afgestemd is.

Personal Trainer met visie in de sport

Mijn verhaal.

Als hobby sporter kwam het steeds meer tot mijn besef dat sporten vele voordelen met zich mee brengt. Niet alleen een fijner en strakker lichaam waren daarvan de positieve bijkomstigheden, maar ook een super fit gevoel was voor mij een belangrijke factor om iedere keer een stapje verder te gaan. Sporten werd een lifestyle en al snel werd ik een fanatieke sporter met doelen. Ik begon mij te verdiepen in voeding, trainingsschema's en uitdagingen om mijn conditie te verbeteren en de geest te prikkelen. Deze verandering in mijn leven bleef echter niet onopgemerkt. Vrienden en kennissen zagen al snel welke effecten sporten op mij had en begonnen mij om advies te vragen voor hun trainingen en doelen. Ik blaakte van de energie toen ik mijn kennis en ervaring begon te delen en mensen zag opleven als ik hun trainingen wist te optimaliseren en hun doelen te verhelderen. Vanaf dat moment was het idee voor Personal Training en Coaching geboren. Na diverse opleidingen en stages ben ik uitgegroeid tot Personal Trainer & Fit Coach en geef ik training onder eigen naam en samen met Erik Wiegers onder het label Base2. Bekijk ook eens www.base2.nl.Mijn doel.

Afvallen, aankomen, conditieopbouw of sport specifieke prestaties zijn een van de vele doelen die mensen hebben. Om dit te behalen zijn lange termijn doelstellingen nodig. En daar ligt vaak het probleem. Zodra er op kort termijn geen zichtbare verbetering plaats vindt, is men vaak geneigd om de handdoek in de ring te gooien waarna je eigenlijk weer terug bij af bent. Een sportdoel behalen vergt dus geduld, maar kan daarnaast ook niet zonder een aanpassing in je levensstijl. Als Personal Trainer & Fit Coach is het dan ook mijn doel om jouw stok achter de deur te zijn en jouw lange termijndoelstelling te helpen behalen door middel van het creëren van een gezonde en fitte levensstijl.Mijn specialisme.

Tijdens mijn studies heb ik mij niet alleen gespecialiseerd in Personal Training, maar ook in Medical Fitness. Blessures zijn namelijk een grote zorg die veelal voorkomen en de opbouw naar een sportdoel kunnen belemmeren. Hoe je met deze blessures om moet gaan en welke maatregelen je kunt treffen om je lichaam te sterken en toekomstige blessures uit te sluiten is eveneens een belangrijk aandachtspunt die ik behandel tijdens de trainingen. 

 

Verder heb ik mij gespecialiseerd in voeding, mindset, sportmotivatie en lifestyle coaching. In het proces naar het verwezenlijken van jouw sportdoelen zijn dit key factors die naast de training jou vooruit kunnen brengen.