Waarom Personal Training.


Nieuwe levensstijl.

Een nieuwe levensstijl voor Connie Verhuizen

Een paar maanden geleden ben ik met Pim gestart om te werken aan een nieuwe levensstijl. Het gene waar ik naar op zoek was, was iemand die mij op de juiste manier kon motiveren en trainen om weer fitter te worden, en daardoor een beter zelfbeeld te creëren. Pim is een coach die je fysieke en mentale gemoedstoestand even belangrijk vindt. Hij heeft mij met zijn oprechte interesse, oplettendheid en keiharde trainingen op het juiste spoor gezet waardoor ik mijn eerste tussentijdse doel al heb behaald! Hij is niet alleen een trainer maar ook een maatje die de beste versie van jou wil maken. Voor en na de trainingen kletsen we nog even wat en tijdens de trainingen pusht hij mij er met de juiste enthousiasme en humor doorheen. 

 

De trainingen maakt Pim persoonlijk op maat en variëren iedere week. Elke keer leer ik weer wat nieuws of moet ik een oefening op een andere manier uitvoeren. Zo heb ik elke keer nieuw huiswerk om zelf uit gaan proberen, en blijven de trainingen vernieuwend en leerzaam. Tijdens de trainingen zorgt Pim voor de juiste uitdaging van je lichaam, waarvan ik zelf niet had gedacht dat ik het aankon. Dit geeft echt een kick!! 

 

Pim gaat er samen met jou voor de volle 100% voor. Ook als je wat minder goed in je vel zit merkt hij dit meteen op. Dit gaf voor mij veel vertrouwen omdat hij weet waar hij mee bezig is. Ik heb geleerd dat als je mentaal sterker bent, dat je lichaam dan ook veel meer aankan. In de paar maanden tijd dat Pim mij nu begeleidt, merk ik dat mijn lichaam al flink is veranderd. Ik ben afgevallen, mijn vetpercentage is naar beneden en mijn spieren zijn gegroeid. Maar bovenal voel ik mij een stuk fitter en wordt ik steeds blijer van mijn zelfbeeld! Voor mij was dit precies wat ik nodig had! 

 

~ Connie Verhuizen

 

Fit.

droog trainen als focus in de training van Ruben Spierings

Ik heb een erg sterke passie voor fitness en de healthy lifestyle die daarmee gebaat is. Afgelopen zomer ben ik via Nike in contact gekomen met Pim. Na een leuk en spontaan gesprek zijn wij samen om de tafel gaan zitten. Samen hebben wij gekeken naar de mogelijkheden om mijn persoonlijke doelstellingen te halen. Na dit gesprek werd al snel duidelijk dat Pim zijn vak erg serieus en met veel passie uitvoert. Ook zijn kennisniveau en het overbrengen van de kennis zijn doorslaggevend geweest voor mij om samen aan de slag te gaan.

 

Pim heeft mij geholpen om binnen relatief korte tijd nog fitter te raken en droge spier massa te kweken. Ook zijn mijn rugklachten aanzienlijk minder geworden en heb ik heel erg veel geleerd van zijn kennis en oefeningen van core – stabiliteit. Heel erg tevreden was ik met Pim zijn gedrevenheid om alle oefeningen met een perfecte houding uit te voeren.

 

Naast de sportieve aspecten, heeft Pim mij ook steun geboden in de zin van mental coaching. De body en mind zijn sterk met elkaar verbonden en zijn support zorgt voor een verbeterde werk, sport en gezondheidsbalans. Ik kan Pim zeer zeker aanraden als Personal Trainer omdat hij zijn trainingen aanpast aan jou doelstellingen en er ook daadwerkelijk voor zorgt dat deze behaald worden. Met zijn personal training zal jij zien dat je een stuk verder komt dan wanneer je er alleen voor staat!

 

~ Ruben Spierings

 

Fitter leven.

Wat begon als verrassing voor mijn vrouw, is nu uitgegroeid tot een gezonde levensstijl waar wij ons heel prettig bij voelen. 

 

Begin dit jaar heb ik Pim benaderd om samen met mijn vrouw fitter te worden. Als verrassing voor haar verjaardag zijn wij gestart in onze eigen achtertuin. 's Ochtends vroeg stond Pim klaar om de eerste stappen te zetten naar een gezonde, maar vooral naar passende levensstijl. Maanden later kunnen wij met trots zeggen dat dit is gelukt en dat we dit dankzij Pim hebben bereikt. Samen hebben we regelmatig gesproken over een fitter en gezonder leven. Tot die tijd ging het vooral met pieken en dalen. Beide sporten wij met enige regelmaat, maar zonder opbouw en vooral met het idee om maar even bezig te zijn. Soms miste we de energie om door te zetten. Daarnaast probeerde wij wel gezond te eten, maar merkten dat we hier moeite mee hadden. Gezond eten voor het hele gezin is soms lastig, waardoor je snel terug valt in je oude gewoontes. We hadden een punt bereikt om te zetten ' tijd voor verandering!'. Na de surprise training zijn wij dan ook direct aan de slag gegaan. 

 

We hadden ons een simpel doel gesteld: fitter worden! Samen met Pim hebben wij dat doel concreter gemaakt, vertaald in cijfers en werd het meetbaar. Naast de trainingen bij Pim zelf moesten wij ook thuis het een en ander veranderen. Gezonder eten en zelf buiten trainingen waren daar onderdeel van. Pim heeft ons hierbij goed geholpen door gericht een sport- en voedingsadvies te geven en ons te leren hoe wij een levensstijl kunnen ontwikkelen dat bij ons past. Dit houdt in dat je zeker mag genieten, maar dat je dit ook weer weet te compenseren. Wekelijks hebben wij met Pim. Wekelijks hebben we met Pim geëvalueerd, welke problemen wij ondervinden en wat er aangescherpt moet worden om onze doelen te behalen. Door gerichte tips te krijgen en hard te trainen zorgde Pim er voor dat we op koers bleven. 

 

De trainingen bij Pim zijn variërend, leerzaam en goed opgebouwd. Naast het sportieve doel wat je hebt, hangt er tijdens de trainingen een goede sfeer. Er is absoluut tijd voor een geintje, maar er wordt vooral hard (en soms zwaar) getraind. Pim weet je te motiveren om toch dat stapje extra te zetten en uiterste uit jezelf te halen. Daarnaast trainen wij als duo bij Pim, maar zijn de trainingen wel per persoon op maat gemaakt. Hij bereidt ons voor om uiteindelijk ook zelfstandig de oefeningen te gaan doen. Een duidelijke uitleg over de oefeningen, waarom hij deze oefeningen uitkiest en welke houding je hierbij moet aanhouden.  Met regelmaat zit er een wedstrijdelement in zijn training om ook nog competitief bezig te zijn en je eerdere resultaten te verbeteren.

 

De resultaten die behaald zijn kunnen wij trots op zijn. Beide zijn we afgevallen, sterker geworden en voelen wij ons vooral fitter en hebben meer energie. Onze omgeving zien deze resultaten ook en dagelijks krijgen wij de vraag, welke diëten wij hebben gevolgd en wat wij allemaal hebben moeten laten staan om dit voor elkaar te krijgen. Alsof het een straf is geweest om dit te bereiken, absoluut niet! Natuurlijk hebben wij er hard voor getraind, maar het is vooral doen op een manier wat bij ons past en waar wij ons prettig bij voelen. Het is onze levensstijl geworden en hierdoor hoeven wij er ook niks voor te laten. We sporten meer en zijn bewust bezig met onze voeding. Wij hebben een druk leven met twee jonge kinderen, maar hebben een manier gevonden om hier dagelijks mee om te gaan en het voelt ontzettend goed! Wij hadden ook moeite om dit zelf voor elkaar te krijgen, maar dankzij Pim is het ons gelukt. Door het samen te doen houden we elkaar ook scherp, maar hebben wij er vooral ontzettend veel plezier in.

 

Pim is meer dan een trainer, maar het is ook echt een coach. Hij daagt je uit, motiveert en doet dit elke keer met vol enthousiasme en met 100% inzet. Hij laat je zien dat je veel meer uit jezelf kan halen. Naast de meetbare resultaten krijg je meer zelfvertrouwen en zitten wij veel lekkerder in ons vel. Daarnaast is het ontzettend leuk om samen met je partner te sporten!

 

- Nico & Maake Baars

 

Verandering.

Sanne van Gool - Nike

Na jaren structureel de sportschool te hebben ontweken, vond ik dat het tijd werd voor verandering. Maar waar moest ik beginnen en heb ik die discipline wel? Enkele maanden geleden besloot ik om het roer om te gooien en met Personal Training te starten en met Pim te gaan trainen.

 

De trainingen zijn uitdagend en ik geef toe, soms behoorlijk zwaar! Toch weet Pim met de nodige humor mij de motivatie en dat extra zetje te geven om door te gaan waar ik zelf allang had gestopt. Pim houdt rekening met mijn voorkeuren, hij geeft uitleg over de oefeningen en de juiste techniek en ik krijg coaching en advies over mijn voeding. Hij beantwoord zelfs inhoudelijk mijn kritische vragen als 'waarom moet ik deze buikspieroefeningen doen, biekspieroefeningen zijn toch overrated?' wanneer ik probeer om onder een oefening uit te komen.

 

Ik merkte al snel dat de trainingen en oefeningen mij beter af gaan, mijn techniek nu veel beter is en ook sterker word. Ondanks dat ik nog steeds hekel blijf houden aan burpees, ga ik met plezier naar mijn training en hoop ik de komende tijd nog veel meer van Pim te kunnen leren.

 

~ Sanne van Gool

Lat hoog leggen.

Rolinde Bergmans legt de lat hoog bij het behalen van haar sportdoel

Ik ben gaan trainen bij Pim omdat ik, ondanks de beperkte mogelijkheden door een langdurige blessure, fitter dan ooit wilde worden. Ik sportte zelf al veel maar het resultaat in mijn eigen trainingen stagneerde. Onder begeleiding van Pim heb ik al veel doelen gehaald en kan ik de lat constant hoger blijven leggen. Ik ben fitter, sterker en strakker geworden en heb meer energie dan voorheen.

 

Niet alleen fysiek, maar ook mentaal ben ik sterker dan ooit. Bij elke terugval in mijn blessure zorgt Pim voor houvast om door te gaan. Hij komt met nieuwe inzichten en mogelijkheden om met kleine aanpassingen altijd tot het uiterste te kunnen gaan. Door de focus op veilig trainen hoef ik me niet in te houden. Pim houdt tijdens de training altijd rekening met mijn blessure en ik kan daardoor altijd de maximale inspanning leveren. Daarnaast heb ik veel geleerd van zijn kennis en zijn mijn eigen trainingen beter dan ooit. 

 

Pim leert je dat je veel meer kan dan je denkt, als je er maar vol voor gaat. Hij geeft altijd meer dan 100% en als je bereid bent om zelf net zoveel commitment te tonen zal hij je verder brengen dan de doelen die je vooraf gesteld hebt. Dit alles in een ontspannen setting, waar hard werken ook samen kan gaan met veel plezier!

 

- Rolinde Bergmans